Juleaften
Take Away

Menuen

1

Starter:

Calamari og Polpo sous vide med ærtecreme, smørstegte hestebønner, confiterede cherrytomater og marinerede courgetter à la scapece.


Calamari and Polpo sous vide with pea cream, buttered broad beans, confit cherry tomatoes and marinated zucchini à la scapece.

Kun 495,- pr. kuvert.

2

Pasta:

Hjemmelavet raviolini fyldt med confiteret and på en bund af Castelmagno-creme, portvinssauce og trøffelflager


Homemade raviolini stuffed with duck confit on a base of Castelmagno cream, sauce of reducted portwine, and truffle flakes

Sidste bestilling om: 

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

DAGE

TIMER

MINUTTER

SEKUNDER

3

Hovedret:

Oksemørbrad med porcini-svampe, knoldselleri puré, smørstegt rødkål og rød pebersauce


Beef tenderloin with porcini mushrooms, celeriac purée, red cabbage, and red pepper sauce

Afhentning d. 24. dec. kl. 15-16.

Nyd lækker 4-retters menu

Betal nemt, enkelt & sikkert online

4

Jule dessert:

Mælkechokolade med tonkabønne-ganache, kirsebærcremeux med hel amarena-kirsebærfyld på en mandelkiks


Milk chocolate with tonka bean ganache, cherry cremeux with whole amarena cherry filling on almond biscuit

Menuen

Starter:

1

Calamari og Polpo sous vide med ærtecreme, smørstegte hestebønner, confiterede cherrytomater og marinerede courgetter à la scapece.


Calamari and Polpo sous vide with pea cream, buttered broad beans, confit cherry tomatoes and marinated zucchini à la scapece.

Pasta:

2

Hjemmelavet raviolini fyldt med confiteret and på en bund af Castelmagno-creme, portvinssauce og trøffelflager


Homemade raviolini stuffed with duck confit on a base of Castelmagno cream, sauce of reducted portwine, and truffle flakes

Hovedret:

3

Oksemørbrad med porcini-svampe, knoldselleri puré, smørstegt rødkål og rød pebersauce


Beef tenderloin with porcini mushrooms, celeriac purée, red cabbage, and red pepper sauce

4

Jule dessert:

Mælkechokolade med tonkabønne-ganache, kirsebærcremeux med hel amarena-kirsebærfyld på en mandelkiks



Milk chocolate with tonka bean ganache, cherry cremeux with whole amarena cherry filling on almond biscuit

Bestil juleaftensmenu Take Away!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor afholdes eventet?

Vinsmagningen afholdes på La Rocca, Vendersgade 23-25, 1363, København K

Hvad er afbestillingspolitikken?

Der kan afbestilles skriftligt op til 7 dage før.

Er der vin inkluderet i eventet?

Nej, prisen er eksklusiv drikkevarer.

Er der parkering tilgængeligt?

Der er parkering mod betaling i gaderne omkring La Rocca, ellers henviser vi til parkeringshuset på Israels Plads.

Hvis du foretrækker offentlig transport ligger vi 2 minutters gang fra Nørreport Station

Er der en aldersgrænse?

Nej, der er ingen aldergrænse, men vi gør opmærksom på, at der ikke tilbydes børnemenu på denne aften.

Er der et vegetarisk eller vegansk alternativ tilgængeligt?

Nej, vi tilbyder ingen veganske eller vegetariske alternativer denne aften.

Du finder os her:

Indgang

Vendersgade 23-25, 1363 København K


Tlf. 33 12 66 55

Email: info@larocca.dk

Har du et spørgsmål?

Copyright La Rocca © 2020. Lavet af Brating ApS