Calamari og Polpo sous vide med ærtecreme, smørstegte hestebønner, confiterede cherrytomater og marinerede courgetter à la scapece.
Calamari and Polpo sous vide with pea cream, buttered broad beans, confit cherry tomatoes and marinated zucchini à la scapece.
Hjemmelavet raviolini fyldt med confiteret and på en bund af Castelmagno-creme, portvinssauce og trøffelflager
Homemade raviolini stuffed with duck confit on a base of Castelmagno cream, sauce of reducted portwine, and truffle flakes
Oksemørbrad med porcini-svampe, knoldselleri puré, smørstegt rødkål og rød pebersauce
Beef tenderloin with porcini mushrooms, celeriac purée, red cabbage, and red pepper sauce
Afhentning d. 24. dec. kl. 15-16.
Nyd lækker 4-retters menu
Betal nemt, enkelt & sikkert online
Mælkechokolade med tonkabønne-ganache, kirsebærcremeux med hel amarena-kirsebærfyld på en mandelkiks
Milk chocolate with tonka bean ganache, cherry cremeux with whole amarena cherry filling on almond biscuit
Vinsmagningen afholdes på La Rocca, Vendersgade 23-25, 1363, København K
Der kan afbestilles skriftligt op til 7 dage før.
Nej, prisen er eksklusiv drikkevarer.
Der er parkering mod betaling i gaderne omkring La Rocca, ellers henviser vi til parkeringshuset på Israels Plads.
Hvis du foretrækker offentlig transport ligger vi 2 minutters gang fra Nørreport Station
Nej, der er ingen aldergrænse, men vi gør opmærksom på, at der ikke tilbydes børnemenu på denne aften.
Nej, vi tilbyder ingen veganske eller vegetariske alternativer denne aften.
Indgang:
Vendersgade 23-25, 1363 København K
Tlf. 33 12 66 55
Email: info@larocca.dk
Copyright La Rocca © 2020. Lavet af Brating ApS